Being active in the dutch green-left party Groenlinks... what's that?

Wednesday, May 23, 2007

Vacatures Kleurrijk Platform

Webmanager

Het Kleurrijk Platform zoekt een gedreven webmanager. Kennis van de inhoudelijke thema's van het KP is gewenst, maar niet vereist. Affiniteit met Open Source Software is een pre. Onze webmanager verwerkt de input van onze leden op de site. Eventueel kan ook de hele site vernieuwd worden, in samenwerking met de werkgroep. Ons doel is om de website up to date te houden met inhoud, nieuws en diverse informatie van zowel de politiek als de maatschappelijke ontwikkelingen. Onze webmanager zit dus in het midden van enkele dynamische discussies. Wij vragen minimaal een dagdeel per week voor deze klus.


Contact manager, Tweede Kamer

Het huidige Kleurrijk Platform houdt onvoldoende contact met de dagelijkse politiek van landelijk groenlinks. In de laatste jaren hebben wij niet de stukken geproduceerd die het meest gewenst waren voor onze politici in Den Haag. Nu zoeken wij een gedreven en capabele persoon om “Den Haag” naar “Utrecht” te brengen. Deze contact manager volgt de agenda van onze fractieleden ten aanzien van onze thema's, en is aanwezig bij onze maandelijkse vergaderingen.


Contact Manager, Maatschappelijke organisaties

Als landelijke werkgroep van groenlinks, probeert het KP een levende communicatie houden tussen maatschappelijke organisaties en onze partij. De contactpersoon helpt deze doelstellingen met het maken van een databestand van Nederlandse organisaties, potentiële bondgenoten of gesprekspartners van groenlinks t.a.v. het multiculturele debat. In de eerste fase van dit project wordt informatie samengesteld van actieve en passieve leden van groenlinks.


Geïnteresseerd? kleurrijk@scicha.org!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Inti,

Good initiative to professionalize the werkgroepen!

Met vriendelijke groet,

Huibert

5:23 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Woo, dat ziet er professioneel uit! Pas maar op, straks vragen ze nog salaris, die KP-managers ;-)

9:32 PM

 

Post a Comment

<< Home